Tájékoztató

 

Origó nyelvvizsga

Az NKE Nyelvvizsgaközpont vizsgahelye az ELTE Origó Nyelvi Centrumnak. 

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

Az alábbi linken található cikkben Antoni Györgyi, az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. igazgatójának nyilatkozata olvasható a nemzetközi nyelvvizsgákról:

https://eduline.hu/pr_cikkek/20220207_Nemzetkozi_nyelvvizsga__mit_is_jelent_ez_valojaban

 

Az Origó nyelvvizsgákról részletes leírás található az ELTE Origó Nyelvi Centrum honlapján: www.onyc.hu