Általános leírás

AZ ELTE ORIGÓ NYELVI CENTRUM ELHALASZTJA AZ ÁPRILISI NYELVVIZSGÁT

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum elhalasztja az áprilisi nyelvvizsgát a Vizsgaközpontban és minden vizsgahelyén országszerte.

Vizsgázóink, munkatársaink és családtagjaik egészsége, biztonsága számunkra mindennél fontosabb! Együtt, összefogva, a vírus terjedésének megakadályozása most a legfontosabb feladatunk.
A zárt térben az alapos fertőtlenítés, a vizsgázók kisebb csoportokba osztása, nagyobb távolságra ültetése valamelyest csökkentheti a vírus terjedését, de ennek ellenére a fertőzési kockázat teljesen nem zárható ki.
Tudjuk, hogy a nyelvvizsga a továbbtanulás és a diploma megszerzése szempontjából mekkora jelentőséggel bír, de a járvány megfékezésénél, embertársaink egészségénél, életénél nincs fontosabb.
Amint a járványügyi helyzet engedi, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy mindenkit minél rövidebb idő alatt levizsgáztassunk. Senkit sem hagyunk cserben!

A Vizsgaközpontban a járványügyi helyzetre való tekintettel a személyes ügyfélfogadás március 16-tól bizonytalan ideig szünetel. Minden felmerülő kérdésre válaszolunk az info@onyc.hu e-mail címen.

Az áprilisi vizsgára jelentkezett vizsgázóknak és mindenkinek, aki aktív vizsgajelentkezéssel rendelkezik, rövidesen egyedi e-mailben küldünk részletes tájékoztatást.

A részletekről, tudnivalókról folyamatos tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és Facebbok oldalunkon.

Vigyá(z)zunk egymásra!

Origó nyelvvizsga

Az NKE Nyelvvizsgaközpont vizsgahelye az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft.-nek. A vizsgázók ORIGÓ vizsgarendszerben öt nyelvből (angol, francia, német, olasz, orosz) tehetnek itt általános nyelvvizsgát. Amennyiben további információt szeretne megtudni, kattintson a baloldali menüpontokra.

Az Origó nyelvvizsgákról részletes leírás található az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. honlapján: www.onyc.hu